A beépíthető mosdó mindenhol elterjedt

Beépíthető mosdó

A mosdás, mosogatás céljából használt szaniter a kagyló. A fürdőszobák, konyhák és egyéb helyiségekben is megtalálható porcelánból készült edény nagyon fontos funkciót tölt be minden háztartásban vagy közösségi helyen. A beépíthető mosdó elterjedése megkérdőjelezhetetlen, főleg a ma uralkodó minimalista, egyszerű dizájnnak köszönhetően. A fürdőszoba berendezésének, valamint a konyhabútorok elmaradhatatlan kelléke.

A modern bútorok spotlámpával, tükörrel kiegészítve, a meglévő munkalapra szerelt beépíthető mosdó által válnak egésszé. A lavór formájú kialakítás nagyon látványos és érdekes képet mutat. A másik lehetőség, amikor a mosdót belesüllyesztik a bútorba, ami így tulajdonképpen összeolvad azzal.

A beépíthető mosdó számos megoldás révén válik a fürdőszobák és konyhák egyik legnépszerűbb részévé. Mivel sok időt töltünk mosogatással és tisztálkodással, a beépíthető mosdó folyamatosan használatban van, az ahhoz tartozó csapteleppel együtt. A gyártók tisztában vannak ennek a terméknek a használati intenzitásával, ezért a porcelánon kívül, piacra dobták a még erősebb kőből készül kagylókat.

Bár ezek jellemzően a konyhabútor díszeként terjedtek el, változatos színviláguk kiválóan azonosul a bútor színével. Ez egy másik piaci szegmens megjelenését hozta magával. Visszatérve a hagyományos, fehér beépíthető mosdó választékára, itt is óriási változások történtek. A hagyományos ovális formát kiegészítette a kerek és négyszögletes forma, merészen alakított ívekkel, vonalakkal tarkítva. Ez még látványosabb megoldásokhoz vezetett.