Bármire kenhető a tempera

Tempera

A gyermekek gyakran szeretik az önmegvalósítást és a szobájukat vagy a teljes lakást a saját igényüknek megfelelően dekorálni. Erre a feladatra remekül megfelel a tempera. Ez a sajátos összetevőkkel rendelkező színező anyag jóformán minden felületen alkalmazható. Valamikor régen, a festészet legfőbb alapanyagaként szolgált, de végül megjelentek a jelenkori modern olajos változatok.

A művészetben már nem, de a játékban még most is igen hatásos a tempera. A picik saját magukra, a ruháikra és jóformán bárhová kenhetik minden probléma nélkül. Azért vigyázni kell, nehogy a csöppség lenyelje, bár nem mérgező és könnyedén lemosható bárhonnan. Csakis akkor adjuk oda a lurkónak, ha már rendeltetésszerűen tudja alkalmazni.

Többféle színben rendelhető meg, igen kedvező áron. A tempera online kis- és nagytételben egyaránt beszerezhető. Nyissuk meg a fairplaytrade.hu oldalt és ismerjük meg a felhozatalt! Okozzunk örömet szemünk fényének azzal, hogy a rendelkezésére bocsájtunk minden olyan terméket, amivel kifejezheti önmagát!