Szállítmányozás kiemelt országokba

Kiváló szállítmányozó cég

A logisztikai feladatok megvalósítása a nemzetközi utakon mindig alapos tervezést és hatékony ügyintézést igényel. Ehhez egy profi és megbízható csapatra van szükség, akik szélsőséges körülmények között is képesek célba juttatni az árut épségben, természetesen a határidő betartásával. A szállítmányozás során ez számít a legfontosabbnak, ezért azok a cégek, amelyeknek szükségük van egy hatékony megoldásra, a Palmsped egy kiváló választás lesz.

Az előnyök egyértelműek, hiszen többféle lehetőség közül lehet választani. Változatos járműflottával rendelkezik, ezért szinte minden típusú és mennyiségű áru szállítása lehetséges. A szállítmányozás alól nem lehet kivétel a speciális áruk fuvarozása sem. Mivel ezekre más szabályok vonatkoznak, ezért a Palmsped eleget tesz minden feltételnek, hogy a szállítmányozás során a ne legyen semmilyen fennakadás. A gépkocsivezetők, a többéves tapasztalat mellett, rendelkeznek minden szükséges engedéllyel, ami a speciális áruk szállítmányozásához kell. Gyakran valamilyen veszélyes, robbanó vagy gyúlékony anyagról van szó.

A szállítmányozás körülményei minden tekintetben megfelelnek a jelenlegi jogszabályoknak, ezért nem lehet probléma az ADR-es áruk fuvarozása. A gyógyszeripari termékekre is külön figyelmet fordít a Palmsped, hiszen az út során több helyen történik hőmérséklet ellenőrzés. Ezek az értékek dokumentálva lesznek, mert ezzel biztosítani lehet az előírt hőmérsékletet a logisztikai lánc közben. A kiemelt országokban számos előnnyel jár a szállítmányozás, a kiépített kapcsolatrendszernek köszönhetően.

Ennek köszönhetően, rugalmasan vannak kezelve a partnerek igényei. Ezen kívül ki lehet választani azt is, hogy komplett közúti szállításra van e szükség vagy megfelelő lesz a részrakományos is. A kettő közötti különbség a tranzitidő hossza, ami a komplett szállítmányozás esetén rövidebb, ám a részrakományos viszont gazdaságosabb a fuvardíj szempontjából. A járművek között vannak furgonok, kisteherautók, illetve szerelvények is. Ennek köszönhetően, lehetőség van 24 tonnányi áru mozgatására is Európán belül.