A sikeres hair transplant feltételei

Hair transplant

A sikeres hajbeültetés egyik legfontosabb feltétele a jó sebész kiválasztása, aki biztosítja az eljárás pozitív eredményét. A másik tényező, amitől jelentősen függ a hair transplant beavatkozás sikeressége, maga a páciens.

A megfelelő alanynak jó egészségben kell lenni és elegendő adag donor hajzattal kell rendelkeznie, hogy a haj implantátumok növekedjenek. Az életkor szintén fontos szempont, hiszen vannak olyan személyek is, akik már tizenéves koruk óta szenvednek a hajhullástól.

Ennek a csoportnak nem javasolják a hair transplant igénybevételét, mert valószínűleg, amikor elérik a húszas éveik közepét, ez a probléma magától megoldódik vagy éppen fordítva.

Addigra a probléma stabilizálódik és el lehet dönteni, hogy melyek a megfelelő lépések, amelyeket meg kell tenni. A hair transplant egy életképes lehetőség a haj helyreállítására mindaddig, amíg a beteg tisztában van azzal, hogy mit kell tennie a beavatkozás után. A finom implantátumoknak folyamatos gondoskodásra van szükségük, ami türelmet és fegyelmet igényel a betegtől.