Mennyire pénztárcabarát a kulcsrakész könnyűszerkezetes ház árak?

Kulcsrakész könnyűszerkezetes ház árak

Az építkezés bizony nem olcsó mulattság, viszont léteznek olyan opciók, amelyekkel könnyedén lefaraghat az egekbe szökő árakból. A kulcsrakész könnyűszerkezetes ház árak ugyan a legmagasabbak a saját kategóriájában, mégis olyan lehetőségeket nyújtanak az építkezni vágyóknak, amelyek mellett lehetetlen szó nélkül elmenni.

De mit is kínálnak a kulcsrakész állapotban lévő házak? Túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy mindent, hiszen a megrendelő úgy veszi át az épületet, hogy az már azonnal költözhető állapotban van.

Egészen az alapoktól kezdve, a tetőszerkezeten át, a belső építészetig és a fűtésszerelési munkákig, minden munkafolyamat időben, előre megbeszélt áron készül el a végső határidőig, amibe természetesen a víz- és villanyszerelési munkálatok is beletartoznak.

Az összeg ebben az esetben 265.000 Ft/m2. Ha a gyors kivitelezést és a fix összeget nézzük, a kulcsrakész könnyűszerkezetes ház árak jóval felülmúlják az építkezés egyéb lehetséges formáit, így mindenképpen érdemes beruházni ebbe a hosszú távú befektetésbe.