Az Árpád pálinka igazi varázsa

Szponzorált tartalom

Árpád pálinka

Több mint 50 éve örülhetnek már a pálinka nagy szerelmesei az Árpád manufaktúra termékeinek. Az Árpád pálinka az ott dolgozó személyek kitartásának, türelmének, tudásának és szenvedélyének eredménye. A szakértők tudják, hogy ezen kedvelt ital elkészítése egy igazi művészet. Minden egyes itt készült pálinka magán viseli alkotójának a szakértelmét, hozzáállását és tudását.

Az Árpád pálinka sikerének az a titka, hogy a gyártó a legapróbb részletektől a befejezésig arra törekszik, hogy a nemes hozzávalók választékából, a főzés során tökéletes pálinkát alkosson. Az Árpád pálinka amiatt lett annyira közkedvelt, mert a pálinkamester szeretettel, hozzáértéssel és szenvedéllyel készítette el a nedűt.

A pálinka iránt érzett tisztelet az a hozzávaló, amit az italt kóstoló személy talán a legjobban érez. Az Árpád pálinka manufaktúrájában előállított nedűhöz több mint 40 fajta hazánkban termett gyümölcsöt használnak fel. Ezeket hagyományos, kisüsti és modern, oszlopos lepárlással desztillálják. Ez adja a finom italok varázsát.