Cégalapítás, cégmódosítás, székhelyszolgáltatás a Székhelycentrumnál

Szponzorált tartalom

székhelyszolgáltatás árak

székhelyszolgáltatás árak

Amikor bevásárolni megyek, akkor mindig igyekszem előre tervezni és tudatosan választani a kínálatból. Persze nem tudom mindig úgy időzíteni a dolgokat, hogy ne éhesen menjek vásárolni, de a kis listámhoz ilyenkor is próbálok ragaszkodni és nem elcsábulni. A váratlan akciók azért tudnak alakítani a dolgokon, vagy ha a tesóm – aki a lakótársam is egyben – ír vagy hív, hogy neki is kell ez meg az. Próbálom hónapról hónapra tartani a pénzügyi terveimet, de amiben még úgy érzem, hogy fejlődnöm kell, az a váratlan kiadások kezelése. Persze jó lenne egy kis fizetésemelés is a munkahelyemen, de mivel nem olyan rég kezdtem a cégnél, ezért ez még nem aktuális egyelőre sajnos.

Ha bármivel tudom magam motiválni a spórolásra, akkor azt megteszem – például más dolgokkal jutalmazom meg magam, nem anyagi jellegűekkel, ha ügyesen teszek félre az adott hónapban –, ugyanakkor azt is megfigyeltem, hogy ha ügyel az egészségére az ember, vagy éppen azért törekszik a tudatosságra, mert valamilyen egészségügyi problémája van, akkor bizony drágább tud lenni az élet. Legalábbis, ha azt nézzük, hogy a szakemberek, akikhez járok – az elmúlt években a gyógytorna nálam a fő, de volt itt más is –, emellett az esetleges gyógyhatású készítmények, egészséges élelmiszerek vagy akár speciális étrend mind-mind nem kevés kiadást jelentenek. Ez viszont segít megtanulni priorizálni is, hogy ne bulizásra vagy dolgok halmozására költsem el a pénzemet, hanem úgymond visszaforgassam önmagamba. Erre szeretnék törekedni ezentúl is – bízva abban, hogy egyre könnyebb és könnyebb lesz a helyzet, és tartósan meg tudom teremteni magamnak azt az életet, amire vágyom.

Remélem, hogy egyszer az a nap is eljön, amikor el tudom indítani a saját vállalkozásomat, addig is próbálok informálódni, felmérni a lehetőségeimet. Szerencsére van jó példa a családomban, és ő ajánlotta figyelmembe a Székhelycentrumot, mint lehetőséget, ahol szakértői segítséget kapnak azok, akik szeretnének céget alapítani, módosítani vagy éppen székhelyszolgáltatást szeretnének igénybe venni. A székhelyszolgáltatás árak kifejezetten barátian alakulnak a Székhelycentrumnál, ugyanis különböző szuper ajánlatokkal igyekeznek kiegészíteni az alapszolgáltatást, ráadásul a több mint 16 ezer elégedett ügyfél is kifejezetten mellettük szól. Ebből is látszik például, hogy nagy tapasztalattal rendelkeznek a székhelyszolgáltatást, valamint a céggel kapcsolatos egyéb ügyintézési folyamatokat tekintve. Így az csak egy szempont a sok közül, hogy milyenek náluk a székhelyszolgáltatás árak, illetve, hogy mit foglalnak magukban, azonban egy másik érdekes megközelítése lehet a székhely kiválasztásának maga a helyszín.

A székhelyszolgáltatás áraknál ugyanis talán mérvadóbb lehet az, hogy mi a fő különbség egy budapesti és egy újlengyeli székhely között – most kifejezetten az anyagiak kérdését tekintve. Azért is akarom ezt hangsúlyozni, mert szerintem kifejezetten sokat nyom a latba, akár cég alapításáról, akár a módosításáról van szó (székhelyszolgáltatással kiegészítve értendő természetesen). Én korábban még nem hallottam Újlengyelről, ezért is volt érdekes számomra, hogy mit tudhat ez a Pest megyei település a nagy fővárosunkkal szemben. A titok – ami valójában nem is titok – abban rejlik, hogy Újlengyelben nem kell iparűzési adót fizetni az önkormányzat részére. Azaz nagy előnyhöz juthat az, aki ide teszi a székhelyét – gondoljunk csak bele, hogy ez évenként mekkora összeget is jelenthet, ami mind a vállalkozó zsebében marad! Már sok cég választotta Újlengyelt székhelyének, ez pedig nem véletlen.

Sok szempontból lehet mindez egy jó döntés. Ráadásul bárhol is tartózkodunk éppen, a Székhelycentrum szolgáltatása magában foglalja azt, hogy a postánkat eljuttatják a részünkre, így meg se kell mozdulnunk tulajdonképpen a hivatalos leveleink ügyében, ha nem szeretnénk! Ez az egyik előnye, ha ennél a cégnél igényeljük meg a székhelyszolgáltatást. Legyen szó kft. formátumról vagy bt.-ről, az ajánlat ugyanúgy áll. Azért a budapesti székhelyet sem kell teljesen elvetni – valid ötlet, hiszen megvannak a maga előnyei egy fővárosi címnek is. Akár, ha ott szeretnénk tárgyalót, és egy exkluzív környezetben fogadnánk az ügyfeleket – teljesen érthető, hogy Budapest esetleg imponálóbb lehet, mint a sokak számára teljesen ismeretlen Újlengyel. De én azért azt mondom, hogy az anyagi szempontokat nem érdemes hátrább sorolni a fontossági listán. Ha pedig valakit az riasztana vissza, hogy hosszadalmas ügyintézés vár rá, akkor már most szeretném megnyugtatni az alapján, amit az oldalon láttam: a székhelyszolgáltatás igénybevétele és maga a szerződéskötés is megtörténhet – teljesen szabályos módon, teszem hozzá – személyes találkozás nélkül is!

Nagyjából azt hiszem, össze is foglaltam azt, mit hallottam és olvastam a Székhelycentrumról. Nagybátyám apósa még arról is mesélt, hogy mik az ő személyes tapasztalatai velük – mint mondta, neki nagy könnyebbséget jelentett a szakértő segítség a cégalapítással kapcsolatos ügyintézéseknél, a székhelyszolgáltatás igénybevételét pedig minden túlzás nélkül élete egyik legjobb döntésének nevezte. Úgy gondolom, hogy ez maximálisan jó értékelés egy olyan cégvezetőtől, akinek hosszabb távú, személyes tapasztalata van a Székhelycentrummal. Örülök, hogy komolyan vett annyira, hogy beavasson ezekbe a dolgokba, és mondta, hogy természetesen szívesen ad tanácsot, ha már ott tartok, de a Székhelycentrummal biztosan többre megyek majd. Remélem, másnak is tudtam, tudtunk valami hasznosat mondani mindezzel. Cégalapítók, cégmódosítók, székhelyszolgáltatást igénylők: ha profikkal akartok együttműködni, a Székhelycentrum a legjobb választás!