FAKRO padlásfeljáró az okos választás!

Szponzorált tartalom

padlásfeljáró

padlásfeljáró

Olykor a hely szűke miatt a megszokottól eltérő megoldások után kell néznünk. A tetőtér vagy padlás megközelíthetőségéhez nem minden esetben adott egy beépített, hagyományos lépcső. Azonban hasznos lehet, ha mégis valamilyen biztonságos módon meg tudjuk közelíteni ezt a teret, akár napi szinten, akár ritkán szeretnénk feljutni oda.

A FAKRO padlásfeljáró fém és fa kivitelben elérhető, mindkét esetben minőségi kivitelezés, tartósság és biztonság jellemzi az egyébként praktikusan és esztétikusan tervezett padlásfeljárókat. Telepítésük viszonylag könnyű, egyszerűen felszerelhető a feljáró, mindössze néhány órát vesz igénybe.

A biztonság elsődleges minden FAKRO padlásfeljáró esetében. Stabil, erős szerkezet teszi lehetővé a padlásra való feljutást, ráadásul a létra csúszásmentes felülete szintén hozzájárul a biztonságos fel- és le való közlekedéshez.

A tartós anyagoknak köszönhetően hosszú távra tervezhetünk a padlásfeljárókkal, ezek a lépcsők, létrák anyaga fa és alumínium, mely könnyed súlyt biztosít a szerkezethez.

A Fakro padlásfeljáró egy kitűnő minőségű termék, ami biztonságos és könnyű hozzáférést biztosít a tetőtérbe. Többféle méretben elérhető, így az eltérő paraméterekkel rendelkező terekbe könnyen installálható. Amennyiben igényt tartanánk rá, szigetelt ajtóval rendelkező padlásfeljárót is vásárolhatunk.

A létrát egyszerűen össze lehet csukni, így ha nem szeretnénk, hogy nyitott legyen a bejárat, szimpla mozdulattal összecsukható.