Filmnézés közben jönnek a legjobb ötletek egyedi póló tervezéshez.

Szponzorált tartalom

egyedi póló tervezés

egyedi póló tervezés

Tévét néztünk, a gyerek és én

Gondolom, ti is ismeritek azt az érzést, amikor leültök végre a családdal filmezni, és valami végtelen nyugalom és boldogság járja be a szobát… a kis lurkót leköti a film a képernyőn. Persze az is előfordul, amikor nem, és éktelen hisztibe vagy két másodpercenkénti mocorgásba torkollik minden. De aznap nem ez történt. Ültünk a TV előtt, és besötétítettük a szobát, azt játszottuk, hogy moziba mentünk. Ült az ölemben a gyerek, azzal a fura, csínytevő gyerek illatával, és nézte a filmet. Én meg cirógattam a haját, na meg persze elrágcsáltam valamennyit az odakészített pop cornból. Már amennyit engedett.

A filmre magára, töredelmesen és hősiesen meg kell vallanom, annyira nem is emlékszem. Azt viszont tudom, hogy valami szuperhősös film lehetett, mert valamelyik jelenetnél egyszer csak ihletet kaptam. Közelgett ugyanis a feleségem születésnapja, és valami apróbb, de annál humorosabb dologgal is meg akartam lepni. No nem úgy értem, hogy egyedül ezzel akartam volna kiszúrni a szemét, de szerettem volna valami személyeset is adni. Egyedi póló tervezésen gondolkodtam, csak azt nem tudtam, mi a jóságos eget varázsoljak magára a pólóra. De ahogy így a fiammal ketten ültünk a kanapén és néztük a szuperhősös mesét, ihletet kaptam. Hogy ez hogy nem jutott korábban eszembe!

Anyának nagyon is kijár egy egyedi póló

Jó, tudom, még így sem túl találékony, de én arra gondoltam, hogy valami SuperWoman jellegű felirattal és/ vagy mintával lepem meg a feleségemet az ő egyedi pólóján. Így amikor véget ért a film, lefektettem a gyereket aludni, és konstatáltam, hogy még az asszony sem ért haza a barátnőzős estéből, gyorsan nekiálltam keresgélni a neten. Egyhamar rátaláltam a LOL Markt csapatára, akik egyszerűen verhetetlennek tűntek egyedi póló tervezésben. A honlap alapján ugyanis azt tételeztem fel róluk, hogy rendkívül segítőkészek a vásárlóval. Ha van egy, akár még nem teljesen kiforrott ötleted, mint amilyen az enyém is, akár személyesen is lehet velük konzultálni az üzletükben. Megbeszélhetitek a koncepciót, ötletelhettek a mintáról, sőt! Még a betűtípust és a betűméretet is segítenek kiválasztani a pólón szereplő esetleges felirathoz. Ráadásul mindezt teljesen korrekt áron teszik – egy egyedi póló megrendelés ugyanis dizájntól függően 3500-4500 Ft körül mozog.

Rendelj pólót egyedi tervezéssel a LOL Markt-tól!

De ha valaki kevésbe lenne kreatív, kezdeményező, vagy csak szimplán nem szállta még meg az ihlet, az se forduljon el az egyedi póló tervezés ötletétől. A LOL Markt honlapja ugyanis hihetetlenül gazdag a minták terén, s rendkívül széles kínálattal rendelkeznek.  A minták között különböző kategóriákban lehet keresni az oldalon, így lehet találni hangulat (pl.: vicces, humoros), vagy akár esemény szerint is (születésnap, esküvő, legénybúcsú, stb.) megfelelő mintát. De akik mernek nagyobbat álmodni, azok akár kiindulásnak is használhatják a LOL Markt ötleteit a saját egyedi póló tervezésük során. No, ti kedvet kaptatok egy igazán egyedi ajándék megalkotásához? Akkor ne habozzatok felkeresni a LOL Markt csapatát, nem fogjátok megbánni!