Kulcsház alkatrészek online olcsóbban!

Szponzorált tartalom

kulcsház

kulcsház

Sokszor jelentős különbségek vannak az árakban az online elérhető termékek és a boltban kaphatók között. Hiába jön még rá a kiszállítási díj, bizony jóval kedvezőbb áron is hozzá lehet jutni egyes dolgokhoz. Ezzel akkor szembesültem, mikor új kulcsház kellett a kocsikulcshoz, mert az eredeti elrepedt és széthullott.

Először fogtam a fejemet, hogy mégis honnan fogom tudni, milyet vegyek, melyik fog illeszkedni a kulcsházban lévő elektronikához, hogy az továbbra is megfelelően működjön majd. DE szerencsére sokkal könnyebb dolgom volt, mint azt elsőre hittem, mert a Tuning24.hu oldalán gyorsan megtaláltam amit kerestem!

Közben azt is konstatáltam, hogy bizonyára sokan járnak még így, mint én, hogy elrepedt a kulcsház és újat kell venni, le kell cserélni azt, mert rengeteg termék van a webáruház kínálatában. Gyakorlatilag szinte minden autómárkához találni megfelelő kulcsházat, akár 2 vagy 3 nyomógombos, akár bicskakulcs vagy egyéb extra igények merülnének fel a választásnál.

Fogtam tehát az eredeti kulcsházat és elkezdtem felmérni a választékot. Rákattintottam a márkára, majd azon belül azt a kategóriát kerestem, amire nekem volt szükségem. Egy mondhatni szimpla 3 gombos kulcsház kellett, amit gyorsan meg is találtam és a kép segítségével gyorsan be tudtam azonosítani, hogy jó lesz-e nekem.

A következő lépés az volt, hogy elkezdtem elindítani a rendelést. Gyakorlatilag 10 percet vett igénybe kereséssel és online rendeléssel az egész kulcsház vásárlás, tehát relatíve gyorsan letudtam az egészet. A szép az egészben, hogy kb. 3 napot vártam, mire megjött a csomagom és még így is olcsóbban megúsztam a dolgot, mintha elvittem volna egy üzletbe, ahol kicserélik nekem a kulcsházat. Az összerakás nem volt bonyolult dolog, de a weboldal felhívta a figyelmemet rá, hogyan is csináljam és mire figyeljek.

Ajánlom mindenkinek, akinek törött, repedt a kulcsháza, mert bár márkajelzés nélküli a termék, kiváló minőség és immáron hosszú hónapok teltek el azóta, hogy lecseréltem a házat és azóta is áldom az internetet, hogy ilyen gyorsan el tudtam intézni a dolgot!