A következő lánybúcsút már a Balatonra fogom szervezni!

Szponzorált tartalom

lánybúcsú

lánybúcsú

Idén nyáron volt a nővérem esküvője. Nagyon izgultunk, hogy meg tudjuk-e tartani, mert ugye a 2020-as év nem igazán kedvezett a házasodni vágyóknak. Már majdnem átszervezték az egészet, amikor jött a hír, hogy mégis meg lehet tartani. Nagyjából 1 hónapunk volt az egész megszervezésére, így, aki egy kicsit is jártas ezekben a dolgokban, az biztos tudja, hogy nem volt piskóta. Jó, nyilván az alapok megvoltak, de azért nagyon sok dolgot nem tudtunk elintézni, hiszen a karanténos időszak alatt nem lehetett mozgolódni, illetve nagy kérdőjelekre nem akartunk építeni.

Nincs meg mindenkiben a szervezői véna

Az esküvőszervezés mellett még a lánybúcsú szervezése is a nyakamba szakadt. A lányok egyébként nagyon jó fejek voltak, viszont, 12 főből senki nem volt olyan agilis a szervezést tekintően, mint ahogy én azt gondoltam. Először próbáltam arra törekedni, hogy mindenkinek kikérjem a véleményét, de láttam, hogy inkább ők az „elfogadók” táborát erősítik, így úgy döntöttem, hogy csak a legkardinálisabb kérdésekben kérem ki a véleményüket, mert nem jutunk egyről a kettőre. Nagyon stresszes volt ez az időszak, főleg mert mindig arra törekszem, hogy a lehető legjobbat hozzam ki magamból és a helyzetből is.

Az esküvő előtt, épp a pedikűrösömmel beszélgettem ezekről a dolgokról, és mesélte, hogy ő is három lánybúcsúra hivatalos ebben az évben. Mondta, hogy az egyiket már nagyon várja, mert a Balatonra fognak lemenni és vitorlázni fognak. Rögtön felcsillant a szemem, és azonnal kifaggattam minden részletről. Nagyon izgalmasnak hangzott az egész program, de abban az időszakban már annyi minden volt egyszerre a fejemben, hogy ahogy kiléptem a szalonból, csak annyi maradt meg, hogy „BalatonPRO”.

Felejthetetlen lánybúcsú a Balatonon – 5-30 fő részére – BalatonPRO

Miután lement az esküvő, eszembe jutott, hogy miket beszéltünk a kozmetikusnál, és beírtam a Google keresőbe, hogy Felejthetetlen lánybúcsú a Balatonon – 5-30 fő részére – BalatonPRO (nagyjából ezekre az infókra emlékeztem). Rögtön meg is találtam azt az oldalt, amiről a pedikűrösöm beszélt és elkezdtem olvasni a programok részleteit. A lánybúcsús aloldalon három csomag közül lehet választani. A legnagyobb csomag, már 14 900 Ft/fő-től elérhető. Ez a csomag egy egész napos vitorlázást, korlátlan italfogyasztást, szállási lehetőséget a vitorláson, belépőket a siófoki szórakozóhelyekre, wellness lehetőséget a part menti szállodákba és igény szerint vacsorát és reggelit is tartalmaz. Remélem mindenki megemésztette a hallottakat, mert ezek tényleg mind benne vannak a csomagban és tényleg ennyire jó áron. De ahogy mondtam, ez a legnagyobb csomag. Aki nem szeretne egész nap hajókázni, vagy csak a nap egy részébe szeretné beleilleszteni a programot egy pár órára, annak érdemes a további kettő csomagot figyelembe venni.

A mási két csomag is hasonló paraméterekkel rendelkezik, annyi különbséggel, hogy a vitorlázásnak az időtartama csökken, illetve a legkisebb csomag már nem tartalmazza a wellness és szállási lehetőséget. A közepes csomag ára már 10 900 Ft/-fő-től, a legkisebb pedig már 7 900 Ft/fő-től elérhető, szerintem azért ez több mint elképesztő, főleg, ha belegondolunk, hogy ennyiért szerintem sehol nem tudunk vitorlázni.

Nem csak lánybúcsúkat lehet itt tartani

A BalatonPRO-nál egyébként nagyon sok programlehetőség van. A lánybúcsúk mellett természetesen vannak legénybúcsúk is, de vállalnak szülinapokat, házassági évfordulókat és lánykérést is. A programok menete megvan előre, de mindenben nagyon rugalmasak így igazából ezek csak támpontok, amiket érdemes követni. Természetesen, ha valaki kicsit variálni szeretne, azt csak előre le kell egyeztetni.

Mindezek mellett még csapatépítők szervezését is vállalják, a kisebb vitorlások mellett pedig nagyhajós programokat is szerveznek, akár 50, 100, vagy 200 főre is. Mivel kinti programokról beszélünk, ezért könnyen megeshet, hogy az időjárás közbeszól, de szerencsére mindenre van „B” tervük, így ha beborul az ég és elkezd esni, akkor sem kell kétségbe esni, a program akkor se marad el, maximum a körülmények fognak változni.

De félreértés ne essék, nem csak rendezvények keretében lehet náluk vitorlásra szállni, van lehetőség csak úgy simán vitorlásbérlésre is, és ha szeretnénk, velünk tart egy tapasztalt hajóvezetői is, hogy nekünk csak a pihenésre kelljen koncentrálni

Nekem személy szerint nagyon megtetszett ez az egész. Biztos, hogy észben fogom tartani, és ha megint lánybúcsú szervezésre kerül a sor, javasolni fogom, hogy ide menjünk!