Alkoholizmus kezelése FELÉPÜLÖK | Leszokás az alkoholról – komplex alkoholelvonó kezelés.

Szponzorált tartalom

Alkoholizmus kezelése FELÉPÜLÖK | Leszokás az alkoholról - komplex alkoholelvonó kezelés

Alkoholizmus kezelése FELÉPÜLÖK | Leszokás az alkoholról – komplex alkoholelvonó kezelés

Talán mondhatunk olyat, hogy egyre több betegséggel találkozik az ember. Ugyanakkor az orvostudomány is egyre fejlettebb, egyre felkészültebb az újabb és újabb betegségekre. Vannak olyanok, amelyek csak néhány napra döntik ágynak az embert. Vannak, amiket lehet enyhíteni különféle gyógyszerekkel vagy alternatív gyógymódokkal, gyógynövényekkel, teákkal, házi praktikákkal. Ugyanakkor vannak olyanok is, amelyek hosszú évekig vagy akár egy életen át tarthatnak. Vannak olyan betegségek is, amelyek kialakulásáról és megszűnéséről is az ember tehet. Az orvostudománynak számos kategóriarendszere van a különféle betegségeket illetően.

A függőség is egy olyan betegség, amelynek rengeteg fajtája létezik. Vegyünk egy példát függőségre, mint betegségre. Ilyen lehet az alkoholizmus. Az alkoholizmus egy mentális, testi, lelki és progresszív betegség. Nem könnyű feladat egy ilyen betegségből felépülni. Ehhez a legtöbb esetben segítségre van szüksége az embernek, méghozzá külső, szakértő segítségre. Nézzünk egy ilyen példát.

Alkoholizmus kezelése FELÉPÜLÖK | Leszokás az alkoholról – komplex alkoholelvonó kezelés. Ez a vállalkozás az alkoholizmusból valófelépülés segítésére alakult meg. Egy olyan család alapított a Felépülök – Családi Felépülési Központot, aki maga is átélte személyes környezetében az alkoholizmus problémáját. Így saját családi tapasztalataikból is tudtak ötleteket meríteni.

Az Alkoholizmus kezelése FELÉPÜLÖK | Leszokás az alkoholról – komplex alkoholelvonó kezelés egy 28 napos átfogó program, ami sokkal hatékonyabb, mint az 1-2 órás, akár rendszeres alkalmak. A programot egy úgynevezett Minnesota-modell alapján alkották meg, amely egy több mint 70 éve működő, bevált módszer. Ennek köszönhetően 70-75%-kos hatékonysággal működik. Különlegessége a programnak és a vállalkozásnak, hogy nem csak az alkoholizmus problémájával küzdő személyeknek nyújt segítséget, hanem hozzátartozóinak, munkatársainak és barátainak is. Ők azok, akik külső szemlélőként szintén megszenvedik az egész függőség folyamatát és olykor nekik is szükségük lehet a segítségre.

Nagyon fontos, hogy a programra önszántából jelentkezzen az illető, mert a program kizárólag akkor működik, ha rendelkezik a problémával küzdő személy hajlandósággal, őszinteséggel, nyitottsággal és tenni akarással. Ezek azok, amelyek hiányában nem lesz sikeres a program a 28. nap után sem. Az természetes, hogy a programba bekerülő emberek még rengeteg kétséggel, kérdéssel és bizonytalansággal érkeznek, de ha az előbb említett tulajdonságok megvannak, akkor a bizonytalanság el fog múlni idővel.

A jelentkezés rendkívül egyszerű. Csupán fel kell venni a kapcsolatot a Családi Felépülési Központtal (Alkoholizmus kezelése FELÉPÜLÖK | Leszokás az alkoholról – komplex alkoholelvonó kezelés). A telefonbeszélgetés során minden fontos információt megbeszélnek a felek egymással, majd megbeszélnek egy személyes találkozót. Azon az alkalmon elvégeznek egy állapotfelmérést és ott fog eldőlni, hogy akarnak-e együtt dolgozni a felépülésért vagy sem. Ez után, pedig kiderül mi lesz a következő lépés, ami nem csak a 28 napos program lehet, hanem akár egyéni konzultációk is, addiktológiai szakemberek segítségével.

A honlapon továbbá található galéria, személyes beszámolók az ügyfelektől, természetesen az árlista is. De vannak cikkek magáról az alkoholizmusról, a kezeléséről, ami nem szabd, hogy tabu legyen, mert sokkal gyakoribb probléma, mint azt gondolná az ember, s olvasható részletesebb leírás a Minnesota-modellről, a szakemberekről, kifejezetten a hozzátartozóknak is vannak információk, valamint meg lehet tekinteni a média megjelenéseket is, cikkeket, videókat egyaránt. Magáról a cég megalapításáról, a program kifejlesztéséről, a tulajdonos családról és saját történetükről is lehet részletesebben olvasni a felepulok.hu oldalon. Összességében ez a központ egy remek lehetőség mindenkinek, aki arra vágyik, hogy felépüljön az alkoholizmus betegségéből.