Szúnyogháló ajtó többféle kivitelben.

Szponzorált tartalom

szúnyogháló ajtó

szúnyogháló ajtó

Szellőztetni mindig kell. De mi van akkor, ha nem akarjuk, hogy a rovarok bejöjjenek az ajtón? A megoldás a szúnyogháló ajtó, ami többféle kivitelben létezik, így mindenki megtalálhatja a számára legjobb megoldást!

Tavasszal és nyáron a legyek és szúnyogok, illetve más rovarok is megkeseríthetik az életünket. Az egyetlen módszer, hogy kívül tartsuk őket a szabadban, az a szúnyoghálókkal valósulhat meg. Az ablak esetében is sokféle a felhozatal, méretben, anyagban és működési elvben különböző változatok állnak rendelkezésünkre.

Létezik rolós kivitelben elérhető szúnyogháló ajtó, ami nem csak egyszárnyas, de dupla változatban is kapható. A rögzítést illetően is eltérő megoldásokkal számolhatunk, ami azért is kedvező, mert így sokkal könnyebben hozzá tudjuk igazítani az elképzeléseinkhez.

A tolóajtós szúnyogháló egy nagyon esztétikus darab. Előnye, hogy magát a keretet olyan színben kérhetjük, ami passzol a már meglévő nyílászárókhoz. Így szinte észrevehetetlen, szuperül illeszkedik a környezetébe. Egy egyszerű mozdulattal lehet elhúzni a nyitáshoz.

A nyílóajtós szúnyogháló ajtó is egy nagyon praktikus darab, ha a használatát nézzük. Könnyedén nyitható, hiszen ha tele is van a kezünk és nem tudnánk becsukni az ajtót, magától megoldja a rugós zsanéroknak könyönhetően.

Hogy a háló maga milyen anyagból legyen, azzal is lehet variálni, pontosabban mindenki kiválaszthatja, hogy milyen anyagot szeretne hálóként. Ahol nagy az igénybevétel, ott a fémszálas szúnyogháló lehet a jó választás, de szerencsére már az üvegszálas változatok esetében is magas tartóssággal számolhatunk.