Az egyetemi órák mellett is könnyedén tudunk gumit rendelni.

Szponzorált tartalom

téli gumi akció áral

téli gumi akció áral

Mikor középiskolás voltam, el sem tudtam képzelni, hogy milyen lesz majd az egyetem. Volt valami halvány fogalmam róla, ez azonban nem fedte le a valóságot. Azt hittem, hogy egy kicsit bonyolultabb középiskola lesz. Persze hallottam a rémisztő híreket arról, hogy mennyit kell magolni, az egyetem azonban sokkal másabb lett még ezekhez képest is.

Az egyetem elsősorban a szabadságról szólt. Nem az anyagi gondoktól, vagy a szerelmi problémáktól. Hanem először történt meg az ember életében az, hogy a szülei nem figyeltek rá folyamatosan. Ez ijesztő volt egy rövid ideig, aztán már el is felejtette az ember, hogy máshogy is lehet élni. És mikor hazatért, sokkal idegesítőbben hatott az a pár megszokott dolog, amit a szülei mindig csináltak vele. Úgyhogy az egyetem felért számomra egy kisebb spirituális ébredéssel.

Voltak azonban kevésbé magasztos pillanatok az életemben, amik mégis ilyen felismeréssel értek véget. Ilyen volt például, mikor téli gumit szerettem volna vásárolni. A korábbi, megszokott folyamat helyett azonban úgy döntöttem, hogy újítani fogok. Egy barátom azt mondta, hogy ő már egész hosszú ideje a Gumidiszkont oldaláról rendel téli gumit. Be is írtam a keresőbe azt, hogy téli gumi akció áral és elsőként ki is adta a Gumidiszkont oldalát. Már ez is egy nagyon jó jel volt, hiszen, ha egy oldal az első helyen van, az azt jelenti, hogy sokan látogatják.

Felbátorodva folytattam az informálódásomat, a Gumidiszkont pedig segített minden egyes lépés során. Elsőként az tetszett nagyon, hogy rögtön, miután rákattintottam a téli gumi akció áral kiírásra, egy szép kinézetű oldalra kerültem. A színek sötétek voltak, ami külön tetszett, mert így este is nyugodtan tudom böngészni a választékot. A kinézet azonban másodlagos amellett, hogy mennyire jól volt kialakítva. Párat kellett csak kattintanom a felső menüben és máris el tudtam érni a „téli gumi akció áral” részleget.

Ekkor pedig újabb meglepetések fogadtak. Már nagyon hozzá vagyok szokva ahhoz, hogy mennyire tanácstalan szoktam lenni ezekben a boltokban. A legrosszabb az, hogy sosem tudom pontosan, hogy milyen paraméterei vannak az autómnak. Itt azonban, mivel otthon voltam, meg tudtam nézni könnyedén. Így pedig nem kellett az emlékeimre és becslésekre hagyatkoznom. Ennek pedig az az eredménye, hogy csak olyan terméket fogok rendelni, ami illeni fog az autómhoz.

A „téli gumi akció áral” felirat kapcsán természetesen az árak is foglalkoztattak. Ezek mind kiválóak voltak. Emlékszem, hogy milyen drága tud lenni egy ilyen beruházás. Természetesen a Gumidiszkont oldalán se lehet pár ezer forintért kapni téligumit, viszont rengeteg pénzt meg lehet spórolni, ha innen rendeljük őket. Sokan ilyenkor azt az érvet szokták felhozni, hogy de a kiszállítási díj miatt ez egyáltalán nem éri meg, még ha elsőre úgy is tűnik. Itt azonban nem ez a helyzet. Ha mindent összevetünk, akkor is sokkal olcsóbb volt itt megoldani az egészet, mint egy rendes boltban.

Ez azonban nem ért volna semmit, ha a kiszállítás és a rendelés menete is ne lett volna olyan egyszerű. Egyszerűen csak elkérték pár adatunkat, amiket tudni fogunk, ha akár már egyszer is adtunk fel valami csomagot a postán. Néhány napot kell csak várni és már meg is jönnek az új téli gumik. Meg voltam elégedve a szolgáltatással és azóta is tőlük rendelek mindig.