Az iskolára felkészítő LOGICO Piccolo

Szponzorált tartalom

LOGICO Piccolo

Nagyon fontos időben elkezdeni a gyermekek tanítását. Mivel kiskorban a leginkább befogadó a memória, a csemetéknek csupán annyi a feladatuk, hogy tanuljanak. Amennyiben az Ön kicsinye pont az iskolakezdés előtt áll, javasoljuk a LOGICO Piccolo használatát. Mivel a megfelelő korban kell fejleszteni a kicsik képességét, az említett termékcsaládot 6 éves kor fölött lehet bevetni.

Azoknak, akik éppen most fejezték be a nagycsoportot és készülnek felvenni az iskolatáskát, igen hasznosnak bizonyulhat. A LOGICO Piccolo alkalmazásával az iskolakezdés nem jelent problémát, mert felkészíti a gyereket a különböző tantárgyakra. A feladatok az iskolai tantárgyakhoz igazodnak, ezért minden készsége fejlődik a csöppségnek.

Persze a felzárkóztatásban is sikeres eredményeket tud felmutatni. A LOGICO Piccolo közkedvelt a csemeték körében, ugyanis nem érzik kötelességnek elvégezni a feladatokat. A fejlesztő gyakorlatok szórakoztatóak, ezért szívesen foglalkoznak vele. Ezáltal fejlődik a kicsi szövegértése, valamint az olvasásban és a matematikában is jobban fog teljesíteni.