Esküvőnk legjobb pillanatait örökítsük meg személyesen

Szponzorált tartalom

selfie gép esküvő

selfie gép esküvő

Amikor gyerek voltam még nem igazán értettem, hogy miért is volt annyira fontos anyáméknak, hogy minden egyes eseményről felvételt készítsenek. A gyermeki naivitás hoz magával egyfajta filozófiát. Ilyenkor mindenki a jelenben akar élni. Elvégre ekkor még a jelen a legizgalmasabb és a legszebb dolog sokak számára. És szerintem kevés gyerek volt, aki annyira elégedett volt a gyerekkorával, mint én.

Aztán eltelnek az évek és az ember elfelejt szinte mindent. Hazamegy a szüleihez és megtalál egy poros dobozt tele kazettákkal. Persze már azt is nehéz megoldani, hogy valahogy lejátsszuk ezeket. Végül aztán találunk egy régi tévét és valami olyat látunk, amit alig bírunk elhinni. Ott vagyunk. Másik időben, másik korban és tisztán emlékszik mindenre az ember. Mert a felvétel az összes részletet megörökítette. A rokonokat, a házat, a tárgyakat.

Ezért persze mikor a saját esküvőmre került sor, én is azt szerettem volna, hogy meg legyen örökítve minden. Számomra azonban nem volt elég az a pár régi módszer, amivel a szüleim kaptak minket lencsevégre és találtam is egy alternatív megoldást a selfie gép esküvő kulcsszó kapcsán. Esküvői fotós tippek után keresgéltem mikor az első helyen feljött ez a kiírás. Rá is kattintottam, mert kíváncsi voltam, hogy mit rejthetnek a selfie gép esküvő szavak.

Az első benyomások nem okoztak csalódást. A Selfiegép oldala megfelel minden modern elvárásnak. Ahogy belép az ember, rögtön azt érzi, hogy egy szép helyre érkezett, ahol minden a helyén van. A design nincs eltúlozva, de mégsem érződik igénytelennek az oldal. Nehéz elérni ezt az egyensúlyt, a Selfiegép oldalának készítői azonban tudták, hogy mennyire fontos az első benyomás, különösen, ha az internetes üzleti világról van szó.

De mégis mit tud a Selfiegép? Én is főként erre voltam kíváncsi, úgyhogy elkezdtem böngészni az oldal tetején található menüpontokat. Rádöbbentem aztán, hogy még erre sincsen szükségem, mivel a főoldalon már elérhető az összes fontosabb információ. Ez egy nagyon pozitív dolog volt számomra, mert ettől is azt éreztem, hogy tényleg nem akarják húzni az időnket.

A Selfiegép egy olyan szolgáltatás, ami egy átlagos esküvői bulit, egy emlékezetes eseménnyé tud tenni. A Selfiegép, ahogy a nevéből is gondolhatnánk, egy olyan készülék, amely segítségével selfieket tudunk készíteni. Ebben azonban nem lenne semmi igazán forradalmi. Ami miatt meggyőzött a Selfiegép azzal kapcsolatban, hogy a szolgáltatásuk tényleg elképesztő, az a pár dolog volt, ami megkülönbözteti a gépet az egyszerű telefonunktól.

A technikai paraméterek is fontosak, ebben pedig minden elvárást felülmúlnak. Lehet bármilyen méregdrága telefonunk, nem fogunk jobb képet csinálni, mint amire a Selfiegép képes. Nem ez volt azonban az a pont, amivel végleg meggyőztek. Hanem az, hogy a Selfiegépet a vendégek maguktól használhatják akkor és arra, amire csak szeretnék. Ekkor persze rögtön feljött bennem a kétség, hogy mi van akkor, ha esetleg valami baj lenne a géppel. A Selfiegép csapata azonban erre is gondolt, mivel az egyik kollégájuk végig ott lesz velünk az esemény alatt és segít, ha bármi probléma feljönne.

Összességében tehát azt éreztem, hogy a selfie gép esküvő kulcsszó kapcsán található termék tényleg jól van kitalálva és minden mozzanatra figyeltek. Felhívtam őket, lefoglaltam a készüléket az esküvőre, a többiről meg már a képek beszélnek.