Homlokzati hőszigetelés, sosincs késő!

Szponzorált tartalom

homlokzati hőszigetelés

homlokzati hőszigetelés

Ki szeretné a fázós teleket, főleg akkor, ha otthon egyszerűen lehetetlen kellőképp felmelegíteni a házat? Nyilván van az a pénz, amivel ki lehet fűteni még azokat az ingatlanokat is, ahol hiányzik a szigetelés, ahol rosszak a nyílászárók, de miért tennénk, ha egyszer van más megoldás is, mint évről-évre pazarolni?!

A utólagos homlokzati hőszigetelés az előbbiekben leírtakhoz képest eltörpül, főleg akkor, ha hosszú távon gondolkodunk. Ez az a megoldás, amivel kiküszöbölhető, hogy az utcát fűtsük, hogy a még jó nyílászárók ellenére is vacogni kelljen a saját otthonunkban.

Legfőbb célja az energiatakarékosság, így ha a homlokzati hőszigetelés árakat nézzök, akkor egy olyan befektetésről beszélhetünk, ami biztosan látványosan, érezhetően megtérül. Nem kell többet a hideg falakkal küszködni, mert nem fogjuk a továbbiakban az utcát fűteni!

Többféle hőszigetelő rendszer is létezik, ezért elsősorban azt kell megtalálni, hogy melyik megoldás lenne számunkra a legjobb. Ehhez elengedhetetlen a szakember bevonása, aki kellő tapasztalattal rendelkezik ezen a téren. Ő lesz az, aki segíteni tud abban, hogy melyik rendszerrel érdemes dolgozni az adott ingatlan esetében.

A polisztirol habos rendszereken belül is többféle lehetőség áll fenn: grafitos, clima és polisztirol lapos szigetelés. Ezen túl ott van még továbbá a kőzetgyapot szigetelés is, ami egy természetes anyag. Mindegyiknek meg vannak a maga előnyei egyébként.

A homlokzati hőszigetelés utólagosan is kialakítható, így az sem probléma, hogy egy már régi épületről van szó és nem egy újépítésű ingatlanról. Nem csak a fűtési költségeink csökkenhetnek általa, hanem esztétikusabb is lesz a ház, ugyanakkor komfortosabb lakásban, házban élhetünk majd!