Kávéházi karnis az ablakra.

Szponzorált tartalom

kávéházi karnis

kávéházi karnis

Van olyan ország, ahol egyáltalán nem opció a függönyök felrakása. Egyszerűen nincs rájuk szükség. De ahogyan mi, úgy a többség is ragaszkodik hozzá, hogy függöny legyen az ablak előtt. Ennek nem csak funkciója van, hanem dekorációs szerepet is betölt és talán ez az oka annak, hogy függönyt használunk.

A felhelyezésükre számos mód létezik, amelyek között a kávéházi karnis is megtalálható, mint függönytartó rúd. Ezek a karnisok inkább arra szolgálnak, hogy némileg gátoljuk a belátást, mintsem a teljes sötétítésre vagy komplett belátásgátlásra. 

Egyszerűen installálható, talán többek között ezért is jelent olyan népszerű megoldást a konyhai ablakok esetében. Ezzel együtt gyakran találkozhatunk vele kávéházakban, éttermekben, ahogyan a kávéházi karnis elnevezés is árulkodik róla.

Szerencsés választás abban az esetben, ha nem akarjuk teljesen kizárni a külvilágot, hanem szeretnénk olykor kitekinteni az kertre, teraszra vagy az utcára, amennyiben vendéglátóhelyen alkalmazzák.

A felszerelését tekintve lehet csavaros rögzítésű, illetve fúrásmentes is, mely utóbbi szintén stabil tartást biztosít neki. Ha szeretnénk biztosra menni, akkor a kávéházi karnisok felfúrható változatát érdemes választani, ami maximális stabilitást nyújt a rögzítésben.

A karnisrolo.hu webruházból könnyedén kiválaszthatjuk az elképzeléseknek megfelelő terméket, hiszen többféle anyagban és színben állnak rendelkezésre. A króm, fehér és rezezett színekből a beltér többi eleméhez megfelelően választhatunk. A kávéházi karnis további előnye, hogy kihúzható, ezáltal a tetszőleges méretben, szélességben kerülhet felhasználásra.

Az ilyen apróságnak tűnő kiegészítők sokat emelnek a látványon, a szoba, tér megjelenésén. Érthető, hogy ragaszkodunk a függönyökhöz, hiába létezik más megoldás. A textilekkel lágyíthatjuk az összképet, játszhatunk a színekkel és otthonosabbá tehetjük velük környezetünket!