Hasplasztika műtét az Aesthetic klinikán.

Szponzorált tartalom

hasplasztika

hasplasztika

Egy jelentősebb fogyás, egy terhesség mind látható változásokat eredményeznek a női testen. Nem egyszerű elfogadni ezt a változást, hiszen sosem lesz olyan a testünk, mint régen. Ugyan természetes folyamat, ha egy várandósságot követően megváltozunk, ha nehezünkre esik elfogadni a has bőrének megereszkedését, a hasfalon történő változásokat, akkor van megoldás.

A hasplasztika a lógó has eltüntetésére megoldás, amely során cél a hasfal feszesebbé tétele, a felesleges bőr eltávolítása, illetve esetenként zsírleszívással kombinálva hajtják végre a műtétet. Ha a has területén előtte tapasztalt rugalmasság elvész, feszesség már nem jellemzi, olyankor a hasplasztika hatékony módszere lehet az önbizalom visszanyerésének.

Önbizalmi kérdés ugyanis az, hogy ki mennyire elégedett a testével. A hasplasztikát altatásban végzi Dr. Urszán Albert plasztikai sebész, aki az Aesthetic magánklinikán várja pácienseit. Az előzetes konzultáción felméri a páciens állapotát, majd közösen átbeszélik az igényeket és lehetőségeket. Ha minden részlet tisztázott, ki lehet tűzni a műtét napját.

Mindig egyénfüggő, hogy milyen mértékű bőr és zsír eltávolítására van szükség, illetve hogy az izom-ín köpeny helyreállítása milyen mértékű legyen. A szeméremdomb feletti metszés kevésbé látható nyomokat hagy maga után, olyan diszkrét, hogy kétrészes fürdőruha viselése is lehetséges. Létezik teljes és mini hasplasztika. Ezek között értelemszerűen a beavatkozás mértéke a különbség.

Előfordul, hogy vékony testalkat ellenére is felfedezhető egy kis pocak, ami zavaró a páciensnek. Ez a zsírréteg is korrigálható, szerencsére. Zsírleszívással kombináltan is végezhetnek hasplasztikát. A teljes hasplasztikánál a hasfal izomzatát is megerősítik. A műtét után kompressziós haskötőt kell viselni, ami segít abban, hogy megfelelő helyre pozícionálják a bőrt.