Minket a trapézlemez árak győztek meg!

Szponzorált tartalom

trapézlemez árak

trapézlemez árak

A nyaralónkra igencsak ráfért már egy kis felújítás. De nem csak a falak újrafestése, új burkolatok lerakása volt soron, hanem az elöregedett tetőt is le kellett cserélni. Sokat gondolkodtunk rajta, hogyan oldjuk meg a tetőcserét, mert bár többféle megoldás közül lehet választani ma már, véges volt az anyagi keretünk, amit a renoválásra szántunk.

Azt kell, hogy mondjam, még szerencse, hogy kellő időt szántunk az utánajárásnak, mert nagyon jól sikerült döntenünk, amikor a trapézlemezt választottuk a tetőre! Ha eddig tartottál tőle, akkor elmondjuk, hogy mi, mint felhasználók, miért gondoljuk úgy, hogy ár-érték arányban a legjobb lehetőségekkel szolgál!

Tudtad, hogy a trapézlemez anyag árak megfizethetők azoknak is, akik nincsenek anyagilag eleresztve? A Lemezben Otthon árlistát böngészve észreveheted, hogy bordamagasságtól függően különböztetjük meg a lemezeket. A T18 volt az, amire a mi választásunk esett, ez egy masszív, többféle színben kapható lemeztípus, ami kialakítása, bevonata által alkalmas lakóingatlanok tetőfedésére is.

Ha jobban elmerülsz a trapézlemez árak soraiban, láthatod, hogy minél magasabb, sűrűbb a bordázata, annál magasabb az ára is a terméknek. Szigetelésre mindegyik esetében szükség van, ez nem kérdés, azonban maga a tető alapanyag sokkal olcsóbb lett a trapézlemezzel, mintha a hagyományos cserepet erőltettük volna. Mivel nem egész évben lakott az ingatlan, ahová választottuk, ezért nem kellett amiatt sem aggódnunk, hogy milyen költségekkel jár a ház felfűtése télen, hiszen olyankor nem is tartózkodunk benne.

Szép, esztétikus megjelenést kölcsönöz a háznak, megfelelő, minőségi szigeteléssel pedig minden szempontból megfelel az elvárásoknak. A másik tényező, ami miatt sokat spórolhattunk, hogy nem kellett heteket rászánni a felrakására, mert gyakorlatilag néhány nap alatt elkészült a lécezéssel, szigeteléssel a lemezek felrakásával a tető.

Ha mégsem győztek meg eddig a trapézlemez árak, akkor azt tanácsoljuk, hogy nézz utána, milyen lehetőségekkel szolgál, műszaki adatok, paraméterek, stb. Megláthatod te is, hogy teljesen meg tud felelni az elvárásoknak és tartós, egyes termékekere 20 év garanciát is adnak!