Most már a nagyszüleim is a nyomtatoalkatresz.hu oldalról rendelnek.

Szponzorált tartalom

nyomtatoalkatreszhu

nyomtatoalkatreszhu

Ha hazamegyek vidékre a családomhoz, már hagyománnyá vált, hogy az első este mindig egy közös filmnézés. Ilyenkor mindig eszünk valami finomat és egy jó vígjáték, vagy akciófilm mellett kibeszéljük a közelmúlt eseményeit. Másnap meglátogatom a nagyszüleimet és igyekszem mindig mindenkivel minőségi időt tölteni, ha már otthon vagyok.

Legutóbb mikor meglátogattam a mamáékat, pont kifogyott náluk a nyomtatóból a patron és megkértek, hogy vegyek nekik a boltban ha legközelebb jövök, mert most a vírus miatt nem nagyon szeretnének kimozdulni. Ekkor jutott eszembe, hogy ennél van egy sokkal jobb megoldás, mégpedig a nyomtatoalkatreszhu, ahonnan én is szoktam rendelni, ha valamilyen nyomtatós cuccra van szükségem.

Igazából mindenkinek szívből ajánlom őket, mert szuper termékkínálatuk van és általában pár nap alatt megjön a rendelésed.

Jelenleg szállítási költséget se kérnek, bármennyi is a rendelésed összege, így talán elmondható, hogy ők az egyetlen olyan webshop, ahol nem kell plusz költséget fizetned azért, hogy ajtóig hozzák a csomagodat.

A kínlatban több mint 10 vezető márkának a tonerei közül választhatsz, de ezen kívül még rengeteg tintapatron van, mindenféle nyomtató kellék és papírok, fotópapírok. Ami nagyon tetszik ebben az oldalban, hogy szinte lehetetlen mellényúlni a rendeléssel, ugyanis mindegyik termék mellett felsorolják, hogy milyen nyomtatókkal kompatibilisek, így könnyen és gyorsan le tudod csekkolni, hogy tuti jó terméket készül megrendelni.

Tovább könnyíti a rendelést még az is, hogy mindegyik termék mellett látod, hogy jelenleg van-e raktáron vagy sem. Erre alapvetően 3 féle jelölést használnak: zöld és ciánkék pipa, valamint egy narancssárga homokóra. Értelemszerűen a zöld az azt jelenti, hogy a termék van a raktáron és szállítható állapotban is van, tehát mindössze 1-2 nap és már nálad is csomag. A ciánkék pipa esetén szintén egészen rövid idő alatt megkapod a rendelést, de ott a kiszállítási időre már 1-4 napot becsülnek, ezért amilyen hamar csak lehet, küldenek egy visszaigazoló e-mailt a kiszállítási időpontjáról. Végül pedig a narancssárga homok óránál nincs pontosan meghatározva, időintervallum, de elmondásuk szerint simán meglehet, hogy csak nem frissült még az oldal, és ezt is tudják 1 napos határidővel szállítani, ezért érdemes utánakérdezni náluk.

Végezetül pedig még egy apróság: ha már legalább két terméket rendeltél, akkor már kedvezményhez jutottál. Nem vicc, a nyomtatoalkatreszhu oldalnál mennyiségi kedvezményt lehet szerezni, már két termék esetén, és bónusz, hogy ezeknek még nem kell azonosnak lennie.

Szóval a mamáéknak is innen rendeltem a nyomtatóba patron, sőt annyira megtetszett nekik a dolog, hogy meg is tanulták, hogyan kell egy webshopból rendelni!