Most már mindent tudok a médiaszerver használati díjról

Szponzorált tartalom

médiaszerver használati díj

médiaszerver használati díj

Évek óta visszatérő ügyfele vagyok az interneteskozvetites.hu csapatának, akik élő közvetítésekkel, livstreaming és livebroadcast közvetítésekkel, rendezvények élő közvetítésével és minden ehhez köthető szolgáltatással foglalkoznak.

Saját cégemmel a DVD-k és filmek világában foglalatoskodok, az interneteskozvetites.hu segítségével pedig podcast adásokat közlök különböző platformokon, valamint több általam rendezett esemény élő közvetítésében is a segítségemre voltak már.

Annyira elkényelmesedtem azonban, hogy már nem is tudom mi és hogyan folyik egy ilyen esemény közvetítésekor, vagy podcast adás megvalósításakor, hiszen teljes mértékben a műsorgyártó csapatra bízom a munkát.

Szeretném azonban, ha jobban képben lennék a műveletekkel és a szakmai kifejezésekkel, hiszen például az a fogalom, hogy médiaszerver használati díj, vagy corporate streaming semmit sem mond nekem.

Szerencsére az interneteskozvetites.hu-n mindenről bőséges információt találtam, a médiaszerver használati díj egy egész oldalon volt taglalva, így aztán tényleg nem maradtam kérdés nélkül. Tudom azonban, ha személyesen keresném fel őket ilyen ügyben, ők is megválaszolnák minden kérdésemet, hiszen egy nagyon segítőkész és profi csapatról van szó.

Csak is őket tudom ajánlani, ha sporteseményed, rendezvényed, koncerted, vagy céges eseményed közvetítésére van szükséged, ráadásul mindezt tévés minőségben. Többszörös Opten „A” és HVG „Ajánlott cég 2022” minősítéssel rendelkeznek és már több, mint 10 éve vannak a szakmában. Magazinműsoraik a tévében is megtalálhatóak olyan csatornákon, mint az M4 Sport, vagy a Sport TV.

Ha élő közvetítés, csak is interneteskozvetites.hu!