A család mindenekelőtt!

Szponzorált tartalom

nyílt és zárt végű lízing különbség

nyílt és zárt végű lízing különbség

Ha valakinek megadatik a hagyományos családmodell és boldog gyerekkorban nő fel, akkor ő egy szerencsés embernek mondható. Mostanában egyre több a válások száma, ezért sok gyereknek ez nem adatik meg. Ha valaki nagyon szereti a szüleit és még felnőtt korában is támogatja őket, akkor nagy valószínűséggel számára a család nagy értékkel bír. Ez később a saját családalapítás is fontos szempont lesz és mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a család egyben maradjon. Viszont ennek a megvalósításához elengedhetetlen egy olyan feleség, aki ugyanezekkel az értékekkel rendelkezik.

Amikor nekivágtam az első saját vállalkozásoknak, akkor otthon nem igazán támogattok benne. A szüleimnek a támogatása anyagi szinten mindig is megvolt, viszont érzelmileg ez sosem valósult meg. Éppen ezért már csak akkor osztottam meg velük a dolgaimat, amikor muszáj volt, vagy amikor már megvalósítottam őket. Így elkerültem azokat a negatív energiákat, amiket tőlük kaptam volna. Ez számomra már megszokottá és teljesen normálissá vált. Azonban nyilván nem ez a standard állapot és nem ez az alapvetően normálisnak mondható, viszont ahhoz, hogy ez normalizálódjon mindkettőnknek változtatnia kéne. Azonban ez a másik részről nincsen meg, úgyhogy ezt már el is engedtem.

Sokáig nem tudtam, hogy hogyan menedzseljem a cégemben a lízingelést. Volt idő, amikor az interneten még erre is rákerestem: nyílt és zárt végű lízing különbség. Több hasznos információt is találtam a nyílt és zárt végű lízing különbséggel kapcsolatban, viszont csak a Flottakezelés weboldala volt annyira informatív, hogy minden kérdésemre választ adjon. Nekik köszönhetően megértettem azt is, hogy miért fontos foglalkozni a céges autókkal.

Milyen szolgáltatást nyújt a Flottakezelés?

A Flottakezelés csapata azon dolgozik, hogy a kisebb darabszámú cégautóval rendelkező vállalkozások is kaphassanak olyan bánásmódot, amit csak a 100+ cégautóval rendelkező vállalkozások kapnak a szervízben, a biztosítónál, illetve az autókereskedésben. Őket mindig jobb bánásmódban részesítettek a kisebbeket pedig elhanyagolták. Azonban a Flottakezelés csapata pont ezen változtat. Nekik köszönhetően te is megkaphatod azt a bánásmódot, amit a nagyok. Nekik hála a cégautó költségeiből le tudsz faragni, és csak a szükséges kiadások fognak maradni.

Ma amikor ez tudatosult bennem és megértettem, hogy mi is az ő konkrét céljuk, akkor elhatároztam, hogy együtt fogok velük működni. Hiszen ki ne akarná a cégnél a költségeket csökkenteni. A Flottakezelés Csapata pont ebben segít a vállalkozásoknak, és szerintem az ilyen lehetőségeket mindenképp meg kell ragadni. Ha valaki ezt nem teszi, akkor később ne is panaszkodjon a céges autók magas költsége miatt.

A hogyan tudod felvenni a kapcsolatot a Flottakezelés csapatával?

A weboldaluk alján található egy árajánlatkérő űrlap, aminek a kitöltésével máris fel tudod venni velük a kapcsolatot. Az első lépés ennyire egyszerű és csak rajtad múlik. Ha elszánt vagy tetszik, amit a honlapjukon látsz és szimpatikus számodra a szolgáltatásuk, akkor mindenképp érdemes lehet egy árajánlatot kérni. Ezzel még semmilyen felelősséget nem vállalsz, egyelőre csak felméred a helyzetet és azt, hogy milyen áron tudtok együtt dolgozni. Ha tetszik az árajánlatunk, akkor tudtok előre haladni és meg tudjátok beszélni a következő lépéseket.

Amennyiben a közös munka előtt még jobban szeretnél tájékozódni a flottakezelés lehetőségeiről, akkor az ötrészes levél sorozatukat is érdemes lehet elolvasni. Ezekből fény derül arra, hogy hogyan tudod kiszámolni meddig érdemes egy céges autót a vállalkozásban tartani, hogyan tudsz autót választani rejtett költségek és problémák nélkül, hogyan tudsz spórolni az autógumin illetve, hogy mikor milyen autót érdemes választani. Amennyiben érdekelnek ezek a témák és szívesen elolvasnád ezeket a tippeket és tanácsokat, akkor a honlapon ezeket a leveleket is kérheted.

Vágj bele a költségeid csökkentésébe a Flottakezelés csapatával!